Contact en meer

Waarom doen we het
 allemaal?

Natuurlijk moet er brood op de plank komen… Maar bij BADE werken we niet alleen voor de centen. We halen voldoening uit de uitdagingen die het communicatievak ons biedt. En we krijgen er een kick van als we jouw merk kunnen laten groeien. Daarnaast vinden we het belangrijk om belangeloos een maatschappelijke meerwaarde te bieden, binnen en buiten onze regio.

Er was eens een
 ontwerpbureau

Lang geleden was Herman Bade een jonge, frisse ontwerper en een zelfstandig ondernemer op een zolderkamer. Nu is BADE een dynamisch en informeel bureau met jonge en enthousiaste designers, snelle en betrokken projectmanagers, een complete studio, een degelijke en betrouwbare administratie en een heuse baas die Herman heet. Zo gaat dat als je je werk goed doet…

Graag een stage of
 baan bij BADE

Je studeert. Of je werkt. En je wilt je horizon verbreden. Of je grenzen verleggen. Wat ons betreft, kan het allebei. Tenminste, als je een plezierige, talentvolle, hardwerkende en initiatiefrijke teamplayer bent... In dat geval moet je ons direct mailen voor een stage, baan of goed gesprek!

armchair

Contact

Amalialaan 43  3740 KE Baarn

T 035 - 542 43 50   •  E joel@bade.nl 

facebook.com/BADEcc             @BADEcc            bade-creatieve-communicatie