Zo zie je nog eens wat we kunnen...

BADE is geen groot, log, star, duur en bureaucratisch bureau. Maar we kunnen wel groots uitpakken. Dat doen we dan ook regelmatig -en met succes- voor organisaties die actief zijn in de meest uiteenlopende branches en sectoren. Hier vind je daar een aantal goede voorbeelden van.

 • Banner_bade7

  Download hier de kaarten

  Elkaar ontmoeten, dat is nu even lastig. En het is best wennen, zo zonder collega’s, vrienden, familie om je heen. Het maakt het des te belangrijker dat we blijven communiceren. Dowload hier de kaarten.

   

  Elkaar ontmoeten, dat is nu even lastig. En het is best wennen, zo zonder collega’s, vrienden, familie om je heen. Het maakt het des te belangrijker dat we blijven communiceren.

  Daar hebben we allerlei moderne middelen voor gelukkig. Maar ook ouderwetse kaartjes en brieven worden weer volop verstuurd. Zo verrassen we elkaar. Zo bieden we troost. Zo zeggen we: ‘We zijn er nog!’

  Misschien weet jij ook wel iemand die een kaartje verdient in deze tijden van corona. Daarom willen we je hierbij een setje kaarten aanbieden. We hopen dat je ze goed kunt gebruiken.

  download 
   
  download 
  download  
     
  download 
  download
  download  
     
  download 
     
  download 
     
  download 
   
  download  

   

 • 20170824_141428-1

  Over plaatjes en praatjes

  BADE 30 jaar met dank aan …..

  Drie decennia communiceren met en voor klanten, ontwerpen en campagnes maken. En vooral samen-werken. Daarom laat BADE de komende tijd via de eigen media een aantal klanten aan het woord ..... Want alleen dankzij onze klanten, bestaat BADE al 30 jaar!

   

  Over plaatjes en praatjes

  Ewald Wagenaar in wisselende rolbezetting klant, partner en leverancier

  “De samenwerking met Herman begon ergens eind jaren negentig toen ik als interimmer bij verzekeraar Levob zat – nu Achmea. Via-via kwam ik bij hem terecht voor een promotie voor intermediairs”, aldus Ewald Wagenaar, zelfstandig uitgever, communicatieadviseur, schrijver en trainer/docent.

  “Omdat onze samenwerking goed voelt, ga ik sindsdien bijna als vanzelfsprekend naar BADE met nieuwe opdrachten. Van pitches tot advertenties en huisstijlen. Dat komt omdat ons contact gelijkwaardig is en voelt; ik ben wat meer van de praatjes en Herman van de plaatjes. Als ik een idee heb voor de vormgeving, zet hij er iets op waardoor het concept écht goed wordt. Hetzelfde doe ik met bladformules en teksten waarvoor BADE dan mijn klant is.”

  Met Ewald als klant maakte BADE tien jaar het maandblad Koorddanser en aansluitend – en nog steeds - het publieksblad ParaVisie dat iedere maand in het schappen is te vinden. Ook zetten Herman en Ewald een avondcursus in Baarn op voor het ontwikkelen van blad- en siteformules voor hoofdredacteuren.

  En bladen maken ze samen graag, als partners: momenteel een kwartaalblad voor de verenigingen van oud-medewerkers van ING en Nationale Nederlanden, en eerder dat van de accountantsvereniging Novak.

  “Daarnaast geef ik steeds meer les, praatjes dus, van interim-docent mbo/hbo en eigen cursussen tot incompany’s, Verder ik zit in wat besturen. Zodra zich iets nieuws aandient, ga ik weer langs bij de Amalialaan.”

 • yop-1

  Your Online Publishing

  Met een online publicatie voeg je beleving toe aan je online communicatie, je creëert een band met je doelgroep door ze mee te nemen in jouw verhaal. Door de lineaire manier van informeren stuur je de lezer. Wanneer je de content afstemt op het profiel van de lezer optimaliseer je zijn beleving en verhoog je de conversie van het magazine. Met een online publicatie kun je periodiek bij je doelgroep over de vloer komen met samenhangende, inhoudelijke artikelen, waarmee je onderwerpen en thema’s op een rijke manier onder de aandacht kan brengen.

   

  WIJ MAKEN ONLINE PUBLICATIES MET EEN EIGEN VERHAAL!

  Your Online Publishing is een initiatief van BADE creatieve communicatie. Wij maken niet de creatie om de creatie maar werk dat werkt. Op deze manier ben je altijd geholpen. Samen gaan wij op zoek naar een passende vorm van communicatie voor jouw bedrijf! Interesse? Neem dan contact met ons op via de chat of bel naar 035 5424 350.

     

  ENKELE VOORBEELDEN TER INSPIRATIE:

  Novak, voor het mkb-accountantskantoor.

  Zoals u als sparringpartner naast de ondernemer staat, staan wij naast u in de uitoefening van uw beroep als mkb-accountant. Samen staan we vol overtuiging aan de kant van het mkb in Nederland, ofwel: hand in hand met Ondernemend Nederland!

   Bezoek de website

   

  VO-ING / VO-NN

  De verenigingen behartigen de belangen voor in totaal meer dan 8.800 oud- medewerkers. Voor deze leden zitten we boven op de financiële ontwikkelingen en zijn een vaste gesprekspartner van ING Bank, NN Group en het Pensioenfonds ING. Hoe meer oud- medewerkers lid worden van VO-ING of VO-NN, hoe beter, want des te meer invloed kunnen we uitoefenen.

  Bezoek de website

   

  Faber Halbertsma Group

  Pallets moeten er zijn op de momenten en op de plaatsen waar u ze nodig heeft. Daar wilt u niet bij stil hoeven te staan. Bij Faber Halbertsma Group begrijpen wij dit. We leveren duurzame, kostenefficiënte pallet- en pooling services en producten, en dat is weer een hele zorg minder. Waar u ook bent in Europa en ongeacht uw bedrijfsactiviteiten.

  Bezoek de website

   

 • Content-Meerwijk

  Accountants in het hart van Nederland en in het hart van haar klanten

  Sinds 1988 is Meerwijk Allister Groep actief als accountantskantoor en fiscaal adviesbureau in Baarn en omgeving. Met een ambitieus team van twintig medewerkers werken zij op een persoonlijke en laagdrempelige manier samen met de klant. Stel deze profilering, die ons onderscheid van andere accountantskantoren, centraal in onze uitstraling. In zowel print als online toepassingen. Dat werd ons gevraagd.

  meerwijk-01
  meerwijk-02
  meerwijk-03

  WAAROM HEBBEN WE HET ZO AANGEPAKT?
  Meerwijk Allister Groep omvat drie bedrijfsonderdelen: accountancy, fiscale en financiële dienstverlening en wettelijke controles. Met ieder een eigen gezicht, maar wel in een en dezelfde organisatie. In dit voorstel zijn de letters MG van Meerwijk Groep samengevoegd tot een krachtig beeldmerk. Door de subtiele bolling komt het speels en toegankelijk over. Door gebruik te maken van 1 vorm in 3 verschillende kleuren is er onderscheid, maar blijft het toch 1 familie.

  Binnen haar branche houdt Meerwijk Allister Groep zich continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen, om klanten kwaliteit en optimale service te kunnen blijven bedienen. Daarom is de website responsive gebouwd, waarbij de website zich aanpast aan het platform waar de bezoeker op kijkt (laptop, tablet en/of smartphone). In de fotografie en copywriting is wederom gelet op het centraal stellen van de profilering: persoonlijk, laagdrempelig, professioneel en betrokken. Wat betreft de vindbaarheid is de website (ook aan de achterzijde) geoptimaliseerd en zorgt BADE per kwartaal voor eventuele bijsturing.

  www.meerwijkgroep.nl

 • banner-flamingo-1

  Opblaasbare zwemartikelen

  Gifts and Concepts is een leverancier van food en non-food producten. Zij zitten bovenop de nieuwste trends en spelen een verbindende rol tussen de industrie en consument. De producten die zij leveren aan de detailhandel moeten uiteraard mooi verpakt en gepresenteerd worden in de winkel. Ons werd gevraagd om voor de opblaasbare zwemartikelen een verpakking te ontwerpen waarbij het product in zijn functie gebruikt wordt.

  citrus
  flamingo
  donut
  unicorn

  Hello Summer

  Daarnaast moest het direct duidelijk zijn hoe groot de opblaasbare zwemartikelen zijn. Uiteraard was een vereiste dat de verpakking er goed uit zag en opvalt in het schap. BADE heeft het label 'Hello Summer' in het leven geroepen waar de opblaasbare zwemartikelen onder vallen. In totaal heeft BADE tien verpakkingen voor de zogenaamd inflatables gemaakt. In de slider zie je een aantal verpakkingen. 

 • Content-Sherpa

  Ondersteunt mensen met een beperking

  Sherpa is een grote zorgorganisatie (1200 medewerkers) in de regio Gooi, Eemland en Vechtstreek en ondersteunt mensen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Ons werd gevraagd het bestaande logo te restylen, waarin niet de beperkingen centraal staan, maar mogelijkheden en ontwikkeling. En dat in verschillende toepassingsomgevingen.

  sherpa-01
  sherpa-02
  sherpa-03
  sherpa-04
  sherpa-05

  WAAROM HEBBEN WE HET ZO AANGEPAKT?

  Sherpa heeft het nodig zich te onderscheiden in haar branche. Daarvoor is een huisstijl ontwikkeld, die gezicht geeft aan optimisme en mogelijkheden. Door het gebruik van frisse kleuren en een typerend element in alle uitingen: twee omhoogklimmende lijnen, die duiden op mogelijkheden en vooruitgang.

  Cliënten, hun vertegenwoordigers, medewerkers en vrijwilligers ontvangen allemaal dezelfde informatie. Maar naar cliënten toe communiceer je anders dan naar medewerkers. De uitdaging ligt daarin ook in de vormgeving van Sherpa Magazine en Topper.

  Kunstcentrum Kijkoor is een onderdeel van Sherpa en geeft kunstenaars met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de mogelijkheid om hun talenten verder te ontwikkelen. BADE draagt graag hierin haar steentje bij en ontwikkelde de campagne “BedrijfsKunstVriend”. Een duidelijke positionering van wat Kunstcentrum Kijkoor doet en waar ze voor staat. En hoe je ze als bedrijf kunt steunen.

 • Content-Gipon

  Register assuradeurs op het gebied van risicobeheersing en schadeverzekering

  GIPON, is een familiebedrijf en heeft haar expertise op het gebied van risicobeheersing en schadeverzekering. Zij leveren maatwerk en zijn voornamelijk werkzaam in de handel, de industrie en dienstverlening.
  De vraag die GIPON aan BADE stelde: herpositionering van de website, waarbij de verschillende specialisaties direct zichtbaar moeten zijn voor de bezoeker.

  gipon.nl

  WAAROM HEBBEN WE HET ZO AANGEPAKT?

  Het is noodzakelijk voor de bezoekers van de website dat zij in één oogopslag zien waar GIPON voor staat en wat zij kunnen leveren. Vanwege de diversiteit in dienstverlening, en de daarbij soms ingewikkelde materie, heeft BADE gekozen voor een duidelijke positionering door het gebruik van 2 tabbladen in 2 verschillende kleuren. Dit geeft duidelijk het onderscheid in de dienstverlening aan. Daarnaast geven sprekende beelden in de header een heldere profilering weer.

  De website is gebouwd middels de moderne techniek van een responsive CMS systeem, waarbij de website zich aanpast aan het platform waar de bezoeker op kijkt (laptop, tablet en/of smartphone). Een website die geoptimaliseerd is voor een goede gebruikerservaring op diverse apparaten stralen kwaliteit en professionaliteit uit.

  Bij ons betekent een oplevering van een website niet dat het dan stopt. Dan begint het pas! Met regelmaat wordt door BADE het bezoekersgedrag via Google Analytics geanalyseerd. Op basis van deze resultaten wordt er in overleg gekeken waar en welke optimalisatie het beste uitgevoerd kan worden ten behoeve van een nog betere vindbaarheid.

  Bezoek de website

 • Content-Griftland

  Jij wil het zelf meemaken

  Op het Griftland College, een scholengemeenschap in Soest, word je uitgedaagd het beste van jezelf te laten zien. Of je nu kiest voor mavo, havo, vwo of vwo Xtra, iedere afdeling biedt de leerling de ruimte en begeleiding die past bij zijn/haar manier van leren. Bij BADE werd de uitdaging neergelegd een duidelijkere profilering neer te zetten van Het Griftland College, om een afname van aanmeldingen van leerlingen voor het nieuwe schooljaar te herstellen.

  griftland-00
  griftland-01
  griftland-02
  griftland-03
  griftland-04

  WAAROM HEBBEN WE HET ZO AANGEPAKT?

  Om nieuwe brugklasleerlingen te werven hebben we gekozen voor de strategie: focussen op de sterke punten van Het Griftland College en die visueel tot uiting brengen. Duidelijk voor een boodschap en doelgroep kiezen. Een school die zich profileert, geeft antwoord op de vraag: waarom zijn wij de school.

  Er is gekozen voor de leerlingen als primaire doelgroep. Zij maken de keuze voor hun toekomst. Gekozen is voor een Magazine genaamd: Jij. Alle uitingen rondom de brugklaswerving draaien om ‘Jij’. Redactioneel heeft BADE ook meegedacht in het opstellen van het Magazine. Spreken in de taal van de leerlingen!
  Huidige leerlingen zijn sterk online georiënteerd, daarom hebben we ook de website meegenomen in de stijl van ‘Jij’.

  Bezoek de website

 • Content-Novak

  Nederlandse organisatie van accountants en accountantskantoren

  Stichting Novak is dé belangenbehartiger voor mkb-accountantskantoren in Nederland. Daarnaast beoogt Novak medewerkers van kantoren zo effectief en efficiënt mogelijk te laten functioneren in hun werkomgeving, onder meer door het behalen van schaalvoordelen op het gebied van kennis, kunde en inkoop.
  Voor het uitbrengen van een nieuw vakblad (Novak accountantsmagazine, uitgave 4x per jaar), was Novak op zoek naar een partij die zowel qua vormgeving als realisatie de nodige kennis en expertise kon leveren.

  novak-1
  novak-2
  novak-3
  novak-4
  novak-5

  WAAROM HEBBEN WE HET ZO AANGEPAKT?

  BADE heeft er voor gekozen om onderscheid te bieden, ten opzichte van alle andere (vak)bladen op accountantsgebied, door gebruik te maken van eenvoud. De omslag is in één heldere basiskleur, met daarop een pictogram wat telkens gekoppeld is aan het thema. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
  Samen met de redactie is een bladformule opgezet. De kracht van de eenvoud is ook doorvertaald naar de vormgeving van het binnenwerk.

  Naast de vormgeving, is BADE ook betrokken bij de realisatie en handling / verzending van het magazine naar alle leden van Novak.

 • Content-Hormann

  Hörmann merkkwaliteit kunt u vertrouwen

  Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.
  De vraag van Hörmann was tweeledig:
  1> Creëer PR activiteiten naar vakgerelateerde media en publicaties over de nieuwste producten van Hörmann naar industrie (tussenhandel) als consument (eindgebruiker).
  2> Ontwikkel de mogelijkheid om interne communicatie naar medewerkers en externe communicatie naar de Partners van Hörmann Nederland te realiseren.

  horman-01
  horman-02
  horman-03
  horman-04

  WAAROM HEBBEN WE HET ZO AANGEPAKT?

  Ter ondersteuning van de verkoop van Hörmann producten in Nederland is PR een belangrijk onderdeel. Het zorgt o.a. voor naams- en productbekendheid en het vergroten van de merkwaarde. Persberichten worden vanuit Duitsland aangeleverd, waar de moeder organisatie van Hörmann gevestigd is. Deze berichten worden door BADE geredigeerd en op maat geschreven, passend bij de verschillende doelgroepen; zowel de zakelijke gebruiker als de particuliere eindgebruiker. Vervolgens worden de persberichten verstuurd met behulp van een nauwkeurig opgezette perslijst.

  Voor het realiseren van de interne communicatie heeft BADE zowel de InterActief als de EvenContact ontwikkeld. Beide zijn e-nieuwsbrieven en zijn ontwikkeld voor diverse doelgroepen. De InterActief is een e-nieuwsbrief die ingezet wordt naar de medewerkers van Hörmann met o.a een woord van de directeur en een kennismaking met een collega. De EvenContact wordt 6 maal per jaar ingezet om de partners (wederverkopers) te informeren over de branche, de producten en ervaringen van collega partners.

  Voor beide uitingen zorgt BADE naast de realisatie en verzending ook voor de redactionele invulling, in samenwerking met de afdeling Communicatie van Hörmann.

 • Content-BADE

  Goede ideeën ontstaan in samenwerking

  BADE is al ruim 20 jaar een erkend leerbedrijf, gecertificeerd Kenniscentrum PMLF en GOC. Onder professionele en persoonlijke begeleiding worden de stagiaires gestuurd en gecoacht. Meekijken, proeven en meedoen in de keuken van de praktijk. Vaak hebben de stagiaires de smaak te pakken en blijven dan voor ons werken. Zo voegen we steeds weer een nieuwe expertise toe aan ons team! 

  Meer informatie over stages? Mail ons!

  rosa
  gino
  lotte
  max

  'Ik heb het meest geleerd over hoe het gehele proces, van opdracht tot creatief product, begeleid moet worden en hoe belangrijk het is om altijd alles te checken.’
  Rosa Chin Ten Fung - student Media Management aan het GLU

  'Ik heb ervaren dat ik goed functioneer binnen een bedrijf waar ik vaste aanspreekpunten heb.'
  Lotte Vroegop - student Grafische Vormgeving aan het GLU