BADE creatieve communicatie
Goede ideeën ontstaan in samenwerking

Werken & leren 

 

Verschillende studenten lopen stage bij BADE creatieve communicatie. Vanuit grafische en multimediale opleidingen bieden we ruimte en kennis om te proeven aan de praktijk en de mogelijkheid mee te draaien in onze organisatie. 

BADE is al ruim 20 jaar een erkend leerbedrijf, gecertificeerd Kenniscentrum PMLF en GOC. Onder professionele en persoonlijke begeleiding worden de stagiaires gestuurd en gecoacht. Meekijken, proeven en meedoen in de keuken van de praktijk. Vaak hebben de stagiaires de smaak te pakken en blijven dan voor ons werken. Zo voegen we steeds weer een nieuwe expertise aan ons team toe! 

 "BADE creatieve communicatie is een leuk stage bedrijf met zeer creatieve mensen waar ik veel van heb geleerd."
BADE creatieve communicatie liet mij zien dat grafisch vormgeven en print een heel aparte tak van multimedia is, heel anders dan de online media waar ik mij voornamelijk mee bezig hield. De kennis die ik hier heb opgedaan neem ik mee in de rugzak op naar de toekomst, waar ik denk dat ik deze kennis goed kan gebruiken. Ik wil iedereen bedanken die mij geholpen heeft en voor de goede sfeer de afgelopen 6 maanden!
> Paul Ram, Multimedia ROC Midden Nederland

"Ik heb het hier erg naar m'n zin en ik ben al een heel stuk wijzer geworden op het gebied van vormgeven."
> Annebeth van der Mark, Grafisch Lyceum Utrecht.


"Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en voelde mij gelijk thuis binnen het bedrijf!"

Vanaf de eerste dag heb ik mij in het team van BADE welkom gevoeld, alles was goed geregeld en voorbereid. Iedereen was erg behulpzaam en het was erg fijn om als nieuwe stagiaire gelijk in het team geaccepteerd te worden. Er heerst wel een bepaald BADE-gevoel binnen het team. Het BADE gevoel dat een werknemer of stagiaire naar mijn idee moet hebben om te kunnen passen in het BADE-team is naar mijn idee als volgt: goed aanvoelen wat er op de vloer gebeurt, sociaal en aanwezig zijn in de groep, mooie dingen willen maken, goed luisteren naar zijn of haar collega's. En een belangrijke factor van de goede werksfeer bij BADE is ook humor! Bedankt voor alles, ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad!
> Sander Ringelestijn, Grafisch Lyceum Utrecht
 

Meer informatie over stages? Bel 035 - 542 43 50 of ga naar contact.